Vasile Iliuță: „Drumul județean 311 intră în modernizare”

A fost semnat contractul pentru modernizarea Drumului Județean 311. FOTO: Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a anunțat luni, 7 noiembrie, pe pagina personală de Facebook, semnarea contractului prin care DJ 311 va fi modernizat.

„Astăzi am semnat contractul de lucrări pentru proiectul <<Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km 0+000 – Nicolae Bălcescu km 17 + 650>>, un tronson de drum cu o lungime de 18 km”, a scris Vasile Iliuță.

Proiectul a fost depus spre finanțare în noiembrie 2021, iar în iulie 2022 a fost aprobat în cadrul  Programului Național Anghel Saligny. Valoarea totală a proiectului este de 106.282.811,03 lei, iar valoarea totală alocată prin Programul National Anghel Saligny reprezintă 104.673.901,03 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*