Vicepreședintele Consiliul Județean Călărași, Mihăiță Beștea, în vizită pe șantierul DJ 403

Vicepreședintele Consiliul Județean Călărași, Mihăiță Beștea, în vizită pe șantierul DJ 403. FOTO CJ Călărași

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a efectuat astăzi o vizită de lucru pe șantierul drumului județean 403 între DN31 ( Mănăstirea) – Luica – DN4 ( Șoldanu) – Radovanu ( DJ 411), km 0+000-km 34+800.

Pe teren, oficialul Consiliului Județean s-a întâlnit cu toți factorii implicați în investiție, fiind abordate mai multe probleme care au fost centralizate în ultima perioadă.

Valoarea investiției în acest drum este finanțată de la bugetul de stat – 58.241.036,86 finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea, a dat însă asigurări că drumul va fi finalizat, fiind de o mare importanță pentru locuitorii județului.

“Ne aflăm pe drumul județean 403. Este vorba despre un drum foarte important pentru județul nostru. Cu această ocazie vreau să le dau asigurări celor care în ultima perioadă au semnalat pe rețelele de comunicare, prin adrese la Consiliul Județean sau prin presă, că lucrările au fost întrerupte când, de fapt, lucrările continuă. Drumul acesta este primul pe lista de priorități a Consiliului Județean Călărași. Am avut întâlnire cu proiectantul, cu antreprenorul și dirigintele de șantier și am discutat despre toate problemele care au fost centralizate în această perioadă de timp. Căutăm soluții și le vom rezolva pe toate. Sectorul de drum pe care se execută lucrări are o lungime de 34,8 km. La acest moment stadiul fizic realizat este de aproximativ 60%” – a declarat vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea.

Lucrările propuse a se executa pe DJ 403 vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de circulație și a fluenței traficului și vor influența benefic zona din punct de vedere socio-economic.

Termen de finalizare, conform contractului de finanțare, este de 31.12.2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*