Victorie social-democrată la Călărași. Vasile Iliuță a câștigat Consiliul Județean, iar Marius Dulce rămâne primarul municipiului

Vasile Iliuță, alături de Marius Dulce și Cristi Mihai-Bogdan, la conferința de presă săptămânală a PSD Călărași

Partidul Social Democrat a câștigat majoritatea voturilor, atât la Județ cât și în municipiul Călărași.

Cifrele parțiale de la Autoritatea Electorală Permanentă arată că Vasile Iliuță a fost dorit de peste 53% dintre alegători. El este urmat de liberalul Valentin Barbu, care a obținut un scor de 25,92% și de reprezentantul AUR – Daniel Florea, cu aproape 10%.

La Primăria Călărași, Marius Dulce a obținut aproape 49%, urmat fiind de AUR-istul Dragoș-Florin Coman cu 20%. Liberalul Alin Drăgulin a convins doar 17% dintre alegători.

Rezultatele sunt unele parțiale. Ele urmează să fie corectate în orele următoare, pe masură ce alte secții de votare sunt contabilizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*