VIDEO Deputatul PSD Constantin Bîrcă: „Nu cred că cineva ar putea să îmi spună o acțiune de-a mea împotriva organizației sau a președintelui Vasile Iliuță”

Constantin Bîrcă: „Nu cred că cineva ar putea să îmi spună o acțiune de-a mea împotriva organizației sau a președintelui Vasile Iliuță

Deputatul PSD Constantin Bîrcă a apreciat joi, 3 martie, în conferința de presă săptămânală a PSD Călărași, că nu a ieșit niciodată din „logica și hotărârile partidului” din rândurile căruia a fost ales, precizând că nu poate nimeni să-i reproșeze vreo acțiune împotriva PSD Călărași sau a președintelui formațiunii, Vasile Iliuță.

Rugat să comenteze afirmațiile făcute de către deputatul Dumitru Coarnă, care precizase recent că în interiorul PSD Călărași ar exista un „rătăcit” care ar lucra la destabilizarea organizației județene, iar numele său ar fi fost vehiculat, Constantin Bîrcă a răspuns că însăși prezența sa la conferința de presă a partidului este o dovadă că nu are nicio implicare în acest subiect.

„Prezența mea, aici, în fața dumneavoastră, nu este una întâmplătoare. Pur și simplu este ca o înțelegere la nivelul organizației, cu acceptul președintelui Vasile Iliuță. (…)Vă asigur că nu este nimic adevărat din ceea ce au spus unii și alții, iar dovadă este tocmai prezența mea aici, în fața dumneavoastră. (…)Nu cred că cineva de aici ar putea să îmi spună ceva concret, o acțiune de-a mea împotriva organizației sau a președintelui”, a afirmat deputatul PSD.

El a mai spus că nu va părăsi niciodată partidul, precizând însă că nu și-a dorit și nici nu vrea să ajungă la conducerea organizației județene a PSD Călărași.

„Nu o să plec din PSD niciodată, pentru că eu nu am ajuns parlamentar pe persoană fizică. Pe mine m-a nominalizat partidul, am câștigat funcția în care sunt astăzi cu ajutorul tuturor colegilor mei, toți, iar cei care nu se regăsesc, sunt liberi să facă ceea ce își doresc. (…) Dacă vă uitați în CV-ul meu, care este public, o să vedeți că niciodată nu am fost numit sau nu am aspirat la o funcție atât de înaltă (de președinte al organizației județene – n.r.) și mi-am văzut puterile. Am fost conștient de ceea ce pot să ofer și am mers treptat. Cu siguranță, nu. Avem un președinte pe care l-am susținut atât eu, cât și toți ceilalți membri ai organizației. (…) Eu fac parte din această organizație, iar președintele nostru, așa cum știți, are un nume, Vasile Iliuță, pe care îl susțin”, a mai comentat pe acest subiect Constantin Bîrcă.

Tot în cadrul conferinței de presă, deputatul PSD a mai vorbit despre tragicele evenimente din Ucraina și despre suferința refugiaților ucraineni, fiind completat și de către administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași, Eduard Grama, care explicat preocupările autorităților locale de a găsi soluții privind cazarea refugiaților, acordarea de asistență medicală și de echipamente medicale.

Totodată, și reprezentantul Consiliului Județean Călărași, Marinela Voivozeanu, a precizat că duminică, 6 martie, va fi organizat un spectacol umanitar în sprijinul refugiaților ucraineni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*