VIDEO Lucrările de pe strada Plevna din Călărași ar putea fi finalizate până la sfârșitul lunii

Lucrările de pe strada Plevna din municipiul Călărași ar putea fi finalizate până la sfârșitul acestei luni, a anunțat primarul Marius Dulce.

„Lucrările de reabilitare și modernizare a carosabilului și trotuarelor de pe strada Plevna se desfășoară în ritm susținut, acum pe tronsonul cuprins între străzile Pompieri și Libertății. S-a turnat primul strat de egalizare, urmează aducerea la cotă a căminelor după care se va aplica și stratul final. Sperăm ca până la finele lunii septembrie să finalizăm lucrările propuse pe strada Plevna”, a precizat Marius Dulce.

Potrivit edilului, anul viitor vor fi inițiate lucrările de reparații și pentru străzile Rahova și Viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*