VIDEO Patru răniți, într-un accident rutier petrecut pe A2, în apropiere de Dragalina

Patru răniți, într-un accident rutier petrecut pe A2, în apropiere de Dragalina. FOTO captura video

Patru persoane au fost rănite ușor, duminică seară, într-un accident rutier ce a avut loc pe A2, la kilometrul 106, în apropiere de Dragalina, pe sensul de mers către București, între un autotren și un autoturism.

Potrivit reprezentanților ISU Călărași, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, două echipaje SMURD și un echipaj de ambulanță SAJ.

În urma accidentul au fost rănite ușor patru persoane, ce sunt evaluate de cadrele medicale, urmând să se stabilească daca este necesar ca vreuna dintre victime să fie transportată la sptal.

Traficul rutier în zona accidentului se desfășoară pe o singură bandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*