VIDEO Primăria Călărași a finalizat lucrările de modenizare a zonei cuprinse între Şcoala Tudor Vladimirescu şi Raiffeisen Bank

Primăria Călărași a modernizat zona cuprinsă între Şcoala Tudor Vladimirescu şi Raiffeisen Bank

Primăria Călărași a finalizat lucrările de modernizare a zonei cuprinse între Şcoala Tudor Vladimirescu şi Raiffeisen Bank.

Primarul Marius Dulce a declarat că au fost amenajate în zona respectivă 120 de locuri de parcare.

Am finalizat lucrările de modernizare a zonei cuprinsă între Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu şi Banca Raiffeisen (Piaţa Orizont). Am asfaltat carosabilul, trotuarele şi am reuşit să amenajăm în jur de 120 de locuri de parcare în zona blocurilor I1, I2, I4, I23, I24, I25, M19 şi M20 pe care, desigur, le vom atribui cetăţenilor”, a spus Marius Dulce.

El a precizat că proiectul a fost finanțat de la bugetul local.

Proiectul, finanţat de la bugetul local, a fost realizat de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi. Este o altă promisiune onorată. Aşa cum am afirmat în campanie, nu uităm pe nimeni! Suntem oameni ai faptelor”, a menționat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*