VIDEO Primarul Marius Dulce analizează crearea unui drum de acces spre Gară, pe strada Locomotivei

Marius Dulce a vizitat zona de pe lângă calea ferată. FOTO: captură video.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat că analizează crearea unui drum de acces spre Gară, pe strada Locomotivei.

El a vizitat recent această zonă, de pe lângă calea ferată, unde era fosta remiză CFR, și spune că situația terenului pe care ar urma să fie construită șoseaua este puțin mai complicată.

„Am dat curs invitației celor de la PNL, că tot spun că trebuie să facem o șosea pe aici. Se pare că deja am întâlnit construcții care sunt ale CFR-ului. Nu ne vom opri, pentru că și noi ne dorim, dacă este posibil, să facem o cale de acces spre gară, direct, pe strada Locomotivei, dar va trebui să face adrese la CFR să vedem în ce condiții putem să preluăm aceste clădiri și ce putem face cu ele mai departe”, a precizat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*