VIDEO Primarul Marius Dulce anunță că lucrările de modernizare la Prelungirea București se vor încheia în vară

Marius Dulce. FOTO Mitică Raftu

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a anunțat că lucrările de modernizare la Prelungirea București se vor încheia în această vară.

Marius Dulce a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru CLnews și a vorbit despre un proiect pe care dorește să îl vadă finalizat cât mai repede.

“Dacă mă întrebați de un proiect care a produs deranj este Prelungirea București pentru că e o stradă principală și trebuie să urgentăm și să terminăm lucrările. Promisiunea pe care mi-au făcut-o constructorii este că terminăm undeva în luna iunie-iulie. Am avut o discuție cu dânșii și am convenit cum să lucrăm, să implementăm un nou management ca să deranjăm cât mai puțin”, a spus Marius Dulce.

Primarul a explicat și în ce constă noul mod de monitorizare a lucrărilor.

“Au pus oameni să monitorizeze săptămânal. În fiecare săptămână să îmi dea un plan de lucru pe care vreau să îl respecte. Dacă până acum am mers foarte repede pentru că trebuia să luăm banii europeni până la sfârșitul lui decembrie, am reușit să fazăm acest lucru, adică să rămânem tot pe bani europeni ca să nu dăm din buget și atunci vreau să facă lucrurile mult mai bine așezate și mai bine prognozate în care să nu mai acceptăm scuze că a plouat, a nins”, a declarat primarul din Călărași.

Marius Dulce a avertizat că dacă firma respectivă nu se va ține de treabă, atunci municipalitatea va trece la aplicarea de penalități.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*