VIDEO Primarul Marius Dulce: „Bazinul de înot didactic va fi dat în folosință vineri, 18 iunie”

Bazinul de înot didactic din Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că începând de vineri, 18 iunie, va fi dat în folosință bazinul de înot didactic, iar copiii însoțiși de profesori vor avea acces gratuit.

„Am promis că după 15 iunie vom da în folosință bazinul de înot didactic, așa se va întâmpla. Am făcut probele necesare, iar de vineri, 18 iunie, îl vom da spre folosință publicului. În primul rând ne interesează copiii și în acest sens am încheiat un protocol cu CSS Călărași astfel încât cei mici să beneficieze de lecții de natație de la antrenori specializați”, a scris Marius Dulce.

După-amiaza, după ora 16.00, bazinul va fi accesibil și adulților pe bază de bilete și abonamente ale căror tarife vor fi stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Călărași.

„Acces gratuit vor avea doar copiii însoțiți de profesori. După-amiază, mai exact după ora 16.00, ne gândim ca bazinul să fie accesibil publicului pe bază de bilete și abonamente. Tarifele vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliul Local și vor fi fundamentate în baza cheltuielilor efectuate pentru funcționarea în condiții optime a bazinului. Încercăm astfel să recuperăm măcar o parte din costuri”, a explicat Marius Dulce.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*