VIDEO Tineri filmați în timp ce se jucau cu un pistol cu aer comprimat într-un parc din Călărași

Tineri filmați în timp ce se jucau cu un pistol cu aer comprimat într-un parc din Călărași

Polițiștii locali călărășeni au fost solicitați să intervină în zona unui parc din municipiu unde trei tineri se jucau cu un pistol cu aer comprimat, punând în pericol siguranța altor cetățeni.

Potrivit Primăriei Călărași, miercuri, 27 iulie, Poliția Locală Călărași a fost sesizată că trei tineri se joacă în zona Parcului Luceafărului având asupra lor un pistol cu aer comprimat.

„Un număr de două echipaje au intervenit imediat și au reținut persoanele în cauză, pe care le-au predat agenţilor din cadrul IPJ Călărași pentru aplicarea prevederilor legale conform Legii 295/2004 – privind regimul armelor și munițiilor”, au precizat reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*