Zeci de șoferi lăsați fără permis de conducere, în urma acțiunilor din weekend ale polițiștilor călărășeni

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultimele zile ale polițiștilor călărășeni au avut ca rezultat aplicarea a peste 450 de sancțiuni contravenționale, iar în trafic, pentru neregulile constatate, 41 de conducători auto au rămas fără permis.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 18 – 20 martie peste 800 de polițiști au acționat la nivelul județului Călărași pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 25 de acțiuni și s-a intervenit la 150 de evenimente. Ca urmare a activităților, au fost constatate 41 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 458 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 197.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 41 de permise de conducere și retrase 6 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*