Zi festivă pentru pompierii militari călărășeni: 105 cadre ale ISU Călărași au fost avansate în grad la termen

Zi festivă pentru pompierii militari călărășeni. FOTO ISU Călărași

Luni, 01 august, 105 cadre militare din cadrul structurilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, dintre care 102 de subofițeri și trei ofițeri, au fost avansate la termen, primind totodată și noile grade din partea comandanților direcți.

Potrivit ISU Călărași, activitățile au fost desfășurate în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare și Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare.

Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar si de datorie națională, deținerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă și prin sacrificii personale. În România, gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*