300 de polițiști vor acționa zilnic în județul Călărași, în minivacanța de Rusalii

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi la datorie zilnic, în weekend-ul prelungit de Rusalii pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier.

Principalul obiectiv al polițiștilor, în această perioadă, este acela de a asigura ordinea și liniștea publică, astfel încât oamenii să fie în siguranță.

Se va acționa, în medie, zilnic, cu aproximativ 300 de efective și cu 4 aparate radar.

“Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile și măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătății, vieții și a bunurilor. Dacă plecați la drum, conduceți cu viteză redusă, în special atunci când carosabilul este umed. Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca de acasă! Reamintim că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum și păstrarea distanțării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19. La biserică, în parc sau la cumpărături, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi!”, a anunțat IPJ Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*