A fost semnat contractul pentru ultimele grupe de transport public județean de persoane

FOTO Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractul de delegare de gestiune a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Călărași, pentru lotul 5: Călărași- Roseți, Călărași – Jegălia, Călărași – Borcea.

„Am semnat astăzi ultimul contract de delegare a gestiunii transportului județean, lot care cuprinde traseele pentru localitățile Borcea, Jegălia și Roseți. Îmi doresc servicii de calitate și să arătăm că ne facem, deplin, datoria administrativă față de locuitorii județului!” a precizat preşedintele CJC, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*