Accident rutier cu cinci victime petrecut în apropiere de orașul Budești

Accident rutier cu cinci victime în orașul Budești. FOTO: ISU Călărași

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină vineri, 11 noiembrie, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut între două autoturisme în apropiere de orașul Budești. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule implicate în evenimentul rutier s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași, la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea echipajelor de intervenție, unul dintre cele două autovehicule implicate în accident era răsturnat pe carosabil, fiind identificate cinci victime cu diferite traumatisme, însă nu foarte grave, toate fiind conștiente. Toate cele cinci persoane care au fost afectate de accident se aflau în autoturismul care s-a răsturnat. Doar patru persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Spitalul Bagdasar Arseni, un echipaj SAJ a preluat o victimă pe care a transportat-o la același spital Bagdasar, un alt echipaj SAJ a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Spitalul Sf. Pantelimon și a treia ambulanță SAJ a preluat a patra victimă a accidentului pe care a transportat-o la Spitalul Sf. Ioan din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*