Adolescentă de 14 ani, căutată de polițiștii călărășeni după ce nu s-a mai întors într-un centrul de plasament

Oana Victorița Ilie, în vârstă de 14 ani

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea unei tinere în vârstă de 14 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, instituționalizată în Centrul de plasament „Sfântul Ștefan” Perișoru.

La data de 28 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au fost sesizați despre dispariția minorei, Oana Victorița Ilie, în vârstă de 14 ani, care aflată în vizită la bunicul ei din comuna Borcea, județul Călărași, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia și nu a mai revenit în Centrul de plasament „Sfântul Ștefan” Perișoru. Polițiștii au demarat de îndată verificările și investigațiile pentru găsirea persoanei dispărute, fiind pusă în urmărire.

Fata are înălțimea de 1,65 metri, greutate de 50 kg, corpolență atletică, culoarea părului șaten închis, față ovală și ochi căprui.Nu se cunoaște vestimentația acesteia la momentul dispariției.

Cetățenii care pot oferi informații ce pot conduce la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*