Adolescentă de 14 ani dată dispărută dintr-un centru de plasament, depistată de polițiștii călărășeni

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, instituționalizată în Centrul de plasament „Sfântul Ștefan” din Perișoru, dispărută în data de 28 ianuarie, a fost găsită de polițiștii călărășeni.

Potrivit IPJ Călărași, polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, în urma exploatării unei informații, au depistat fata dispărută, pe raza municipiului București.

„Din cercetările efectuate a reieșit că fata a plecat voluntar, iar în perioada dispariției a conviețuit împreună cu un tânăr în comuna Chiojdeni, județul Vrancea, cât și în municipiul București”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași mulțumește cetățenilor pentru implicare și furnizarea de informații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*