Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate, săptămâna trecută, de polițiștii locali călărășeni

Polițiștii locali acționează în permanență pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în municipiul Călărași.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, s-a avut în vedere, în principal, acoperirea cu elemente de dispozitiv a tuturor zonelor și itinerariilor de patrulare unde, conform statisticilor și informațiilor primite de la celelalte structuri de ordine publică sau de la cetățenii municipiului, se tulbură frecvent ordinea și liniștea publică, se săvârșesc acte sau fapte antisociale.

În perioada menționată, polițiștii locali au legitimat 171 de persoane, au intervenit la 23 de sesizări primite prin dispeceratul instituției și 17 sesizări primite prin sistemul 112, au aplanat șapte stări conflictuale, au procedat, împreună cu reprezentanții Serviciului Transporturi din cadrul Primăriei Călărași, la ridicarea a trei autovehicule, conform Legii 421 din 2002, au constatat 107 fapte antisociale și au aplicat un număr de 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.040 de lei, și 25 de avertismente verbale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*