Amenzi de aproape 7.000 de lei, aplicate în ultimele 24 de ore de polițiștii călărășeni

Acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu virusul COVID-19, continuă. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au continuat acțiunile pentru respectarea măsurilor legate de prevenirea infectării cu Covid-19 și au aplicat în ultimele 24 de ore amenzi în valoare de 7.000 de lei.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au efectuat controale la 140 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 111 de sancțiuni contravenționale la legea 55/2020, în valoare de 6.950 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 336 de mijloace de transport, 176 fiind mijloace de transport în comun și 1.262 persoane, dintre care 283 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 979 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*