Arestat preventiv după ce a înjunghiat o persoană pe o stradă din Borcea

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a înjunghiat o persoană pe o stradă din Borcea.

“În seara zilei de 21.04.2024, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Borcea, județul Călărași, în urma unui conflict spontan, inculpatul V.M.G. i-a aplicat persoanei vătămate, în vârstă de 66 de ani, o lovitură cu cuțitul în zona hemitoracelui drept. În urma loviturii aplicate, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Judecătoria Călărași a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*