Atelier dedicat sărbătorilor de iarnă, la Muzeul Dunării de Jos din Călărași

Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului „Atelierele Muzeului”, în perioada 14 – 16 decembrie, un atelier dedicat sărbătorilor de iarnă.

Așa cum obișnuiește de mai mulți ani, Muzeul Dunării de Jos invită călărășenii interesați să participe, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului, la un atelier dedicat, poate, celei mai așteptate sărbători din an, Crăciunul. Astfel, invităm pe toți cei interesați să participe la această activitate, în cadrul căreia vor avea ocazia să realizeze propriile decorațiuni.

Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului, la demisolul Consiliului Județean Călărași, între orele 09.00 – 12.00. Programările se fac la numărul de telefon 0722/270.848, de luni până vineri, în intervalul orar 08.30 – 15.30. Preț participare este de 2 lei/ persoană/ atelier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*