Atelier dedicat Zilei Naționale a României, la Muzeul Dunării de Jos din Călărași

Muzeul Dunării de Jos. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului „Atelierele Muzeului”, la sfârșitul lunii noiembrie, în zilele de 25, 28 și 29 noiembrie, un atelier dedicat Zilei Naționale a României.

„Nu am putea sărbători un eveniment de asemenea însemnătate, precum Ziua României, fără să-i dedicăm o activitate specifică. Astfel, invităm toți copiii interesați să participe la acest atelier, în cadrul căruia vor avea ocazia să realizeze propriile cocarde tricolore”, au transmis reprezentanții instituției.

Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 09.00 – 12.00. Programările se fac la numărul de telefon 0722/270.848, de luni până vineri, în intervalul orar 08.30 – 15.30.

Preț participare: doi lei/ persoană/ atelier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*