Bărbat arestat preventiv după ce a intrat peste o femeie în casă și i-a furat de la gât un lanț de aur

Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au identificat și reținut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Călărași, la începutul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că un bărbat, necunoscut, a intrat peste vecina sa și i-a sustras de la gât un lanț de aur.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că bărbatul a sunat la ușa apartamentului situat pe strada Belșugului și, după ce femeia i-a deschis ușa, acesta i-a smuls de la gât un lanț de aur cu un pandantiv tip cruce. El a plecat apoi fără a exercita alte acte de violență asupra victimei.

„Având în vedere gravitatea comiterii faptei și modul de operare deosebit, respectiv faptă comisă asupra unei persoane în vârstă cu deficiențe locomotorii, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au continuat cercetările în vederea identificării autorului, desfășurându-se multiple activități investigativ-operative și de cercetare penală”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au condus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Călărași.

La data de 19 februarie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*