Bărbat cercetat de polițiștii călărășeni pentru evadare după ce a părăsit arestul la domiciliu

Un bărbat din Călărași a fost arestat preventiv, pentru evadare după ce, aflat în arest la domiciliu, a fost depistat de polițiști pe o stradă din oraș.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Călărași, la data de 27 septembrie, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călărași, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu a fost depistat de polițiști  încălcând obligațiile impuse de instanță, respectiv obligația de a nu părăsi imobilul.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Supravegheri Judiciare, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași l-au depistat pe bărbat pe strada Dunărea, din municipiul Călărași”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, și, ulterior, la data de  28 septembrie, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*