Bărbat cercetat de polițiștii călărășeni pentru evadare după ce a părăsit arestul la domiciliu

Cadru didactic din Călărași, arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 15 ani, iar apoi a convins-o să se prostitueze

Un bărbat din Călărași a fost arestat preventiv, pentru evadare după ce, aflat în arest la domiciliu, a fost depistat de polițiști pe o stradă din oraș.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Călărași, la data de 27 septembrie, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călărași, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu a fost depistat de polițiști  încălcând obligațiile impuse de instanță, respectiv obligația de a nu părăsi imobilul.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Supravegheri Judiciare, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași l-au depistat pe bărbat pe strada Dunărea, din municipiul Călărași”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, și, ulterior, la data de  28 septembrie, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*