Polițiștii și jandarmii din Călărași acționează împreună pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași și Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași au desfășurat recent acțiuni comune cu un efectiv sporit în vederea menținerii ordinii publice și prevenirii infracțiunilor.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, pe data de 2 iulie, forțele de ordine au intervenit pentru asigurarea unui climat de siguranță în comunitate, combaterea violenței, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și creșterea siguranței rutiere.

În cadrul acestor activități, au fost instituite 18 filtre rutiere pe principalele artere de circulație, iar 181 de persoane au fost verificate și legitimate. De asemenea, 165 de vehicule au fost supuse unui control amănunțit. Ca urmare a acestor acțiuni, a fost depistată o infracțiune la regimul rutier, iar au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.660 de lei. În plus, un permis de conducere a fost reținut, iar un certificat de înmatriculare a fost retras ca măsuri complementare.

Ministerul de Interne, prin intermediul structurilor sale, desfășoară în mod constant acțiuni de prevenire și combatere a oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea și siguranța comunității. Forțele de ordine sunt pregătite să intervină prompt ori de câte ori situația o impune. Acțiunile desfășurate în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, având drept scop principal protejarea cetățenilor și menținerea unui climat de siguranță în comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*