Bărbat din Dichiseni, arestat preventiv după ce a amenințat cu moartea un polițist pe o rețea de socializare

Un bărbat din Dichiseni a fost arestat preventiv după ce a amenințat cu moartea un polițist pe o rețea de socializare.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

“În fapt, la data de 18 februarie a.c., în jurul orei 20:10, o persoană de sex masculin ar fi postat mai multe mesaje vocale pe o rețea de socializare, prin care îi adresează injurii şi expresii jignitoare unui polițist şi instituţiei din care acesta face parte, precum și ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea.

Aceste mesaje ar fi fost adresate în scop de intimidare sau de răzbunare, fiind în legătură cu activitatea şi exercitarea atribuţiilor de serviciu ale polițistului.

Cu privire la aceste aspecte, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, iar în baza delegării procurorului de caz, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat activități de cercetare penală, în vederea administrării probatoriului cu privire la faptă.

Astfel, în urma activităților specifice, utilizatorul rețelei a fost identificat în persoana unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Dichiseni, județul Călărași” – IPJ Călărași.

Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, la data de 20 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași a sesizat instanța de judecată care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*