Bărbat reținut după ce l-a omorât pe câinele surorii sale

Un bărbat a fost reținut de polițiștii călărășeni după ce l-a omorât câinele surorii sale.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 3 iulie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați prin plângere de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Ștefan-Vodă, județul Călărași, cu privire la faptul că fratele său i-a ucis câinele.

„Polițiștii au descoperit în curtea casei femeii cadavrul câinelui, pe care l-au transportat la Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Călărași, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat faptul că la data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14:30, fratele femeii ar fi izbit de pământ câinele acesteia, câinele suferind astfel leziuni interne, soldate cu decesul” – IPJ Călărași.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție fără drept, ulterior față de acesta fiind dispusă și măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*