Primarul Marius Dulce anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a locului din joacă din Parcul Victoria

Loc de joacă în Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria.

Marius Dulce a declarat că în câteva zile vor fi reabilitate și cele trei terenuri de sport aflate în apropierea locului de joacă.

“Am finalizat lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul Victoria. S-a turnat stratul de tartan pentru reducerea riscului de accidentări, s-au montat echipamente noi, asigurând astfel copiilor condiţii mult mai bune de petrecere a timpului liber.

Până la mijlocul săptămânii viitoare, sperăm să terminăm şi lucrările de reabilitare şi modernizare a celor trei terenuri de sport, situate în preajma locului de joacă. Unul dintre terenuri va fi multifuncţional (baschet şi fotbal) celelalte două putând găzdui jocuri de tenis de câmp, respectiv tenis cu piciorul. Toate vor fi dotate cu gazon sintetic multisport”, a afirmat primarul Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*