Călărășean amendat cu 4.000 de lei după ce, în glumă, a anunțat amplasarea unei bombe la Târgul de Crăciun

Mașină de Poliție

Un bărbat din comuna călărășeană Vlad Țepeș a fost amendat cu 4.000 de lei după ce, în glumă, a făcut o alertă falsă cu bombă la Târgul de Crăciun din municipiul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, în seara zilei de vineri, 2 decembrie, în jurul orei 20.20, un bărbat a sesizat, prin numărul de urgență 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

„Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând ca a fost o glumă. În cauză s-au efectuat verificări, în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale care se impun. Ulterior, apelantul a fost identificat, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Vlad Țepeș”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

Cel în cauză a fost sancționat conform O.G. nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic Pentru Apeluri de Urgență, cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*