Călărășean reținut de polițiști pentru folosirea unor copii în scop de cerșetorie

Polițiștii din Călărași au reținut un bărbat pentru folosirea unor minori în scop de cerșetorie.

Potrivit IPJ călărași, în perioada iulie – noiembrie, la diferite intervale de timp, o femeie, în vârstă de 25 de ani, cu ajutorul concubinului său, în vârstă de 29 de ani, folosindu-se de trei copii, cu vârste de cinci ani, doi ani și un an, au practicat cerșetoria în diferite locații din municipiul Călărași.

La data de 01 noiembrie, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu reprezentanți din cadrul DGASPC Călărași, au desfășurat o acțiune, ocazie cu care, într-o garsonieră din municipiul Călărași, au fost identificați femeia și concubinul acesteia, precum și copiii lor minori, în număr de patru.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, urmează a se proceda la sesizarea DGASPC Călărași cu privire la dispunerea măsurilor de protecție a minorilor într-un centru social specializat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*