Circulație restricționată pe A2 în zona localității Sărulești

Autostrada A2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Româneinformează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 45+500 de metri, pe sensul de mers către litoral, în zona localității Sărulești, județul Călărași, pentru a permite extragerea unui ansamblu de vehicule ce s-a răsturnat în șanț în cursul zilei de ieri, traficul rutier este restricționat pe banda nr. 1, circulându-se doar pe banda nr. 2.

Valorile de trafic nu sunt ridicate. Se estimează reluarea normală a circulației în 60 -120 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*