Sediul Inspectoratului Școlar al Județului Călărași intră în reabilitare. Lucrările depășesc 200.000 lei

Sediul ISJ Călărași. FOTO ISJ CL
Sediul ISJ Călărași. FOTO ISJ CL

Clădirea Inspectoratului Școlar Călărași de pe strada Sloboziei va suferi o serie de lucrări de reabilitare și consolidare.

Conducerea instituției a semnat achiziția directă prin care o firmă din Călărași a preluat acest contract în valoare de 202.182 lei.

Lucrările care au fost programate includ defacerea tavanelor din șipci și înlocuirea lor cu unele moderne, din gips-carton cu izolați de vată. Totodată, pereții vor fi consolidați prin cămășuire.

Actualele podele de lemn vor fi înlocuite și ele cu unele din parchet după turnarea șapelor de egalizare și a foliei de izolare. Lucrările mai includ și finisaje precum reparații la tencuiala existentă și eliminarea fisurilor existente.

Procesul de reabilitare va fi executat de societatea ELMA VP SRL, o firmă cu sediul în Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*