Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și vânt puternic, valabil și pentru județul Călărași

Cod Galben de ninsori și vânt, valabil și pentru județul Călătrași. FOTO CJ Călărași

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o atenționare meteo Cod Galben pentru intervalul 26 ianuarie, ora 23.00 – 27 ianuarie, ora 23.00, ce vizează jumătatea de sud-est a Dobrogei, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.

Potrivit ANM, vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei, vântul va avea rafale în general de 55-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să  circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii  privind starea rețelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro, Dispeceratul DRDP Constanța: tel: 0241 581 147, pagina de FB: https://www.facebook.com/DRDPCT.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*