Colegiul Național “Barbu Știrbei” din Călărași intră în scenariul roșu de funcționare. Elevii vor urma cursuri de la distanță

Colegiul Național "Barbu Știrbei", Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Colegiul Național "Barbu Știrbei", Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a decis noi modificări în programul de funcâionare al unităților de învățământ din teritoriu.

Propunerea a venit de la Inspectoratul Școlar Călărași și ține cont de prelungirea Stării de Urgență, dar și de numărul mare de cazuri de persoane confirmate ca fiind pozitive COVID-19.

Astfel, începând cu 29 octombrie 2020, Colegiul Național “Barbu Știrbei” Călărași a trecut la scenariul roșu de funcționare.

În aceeași zi, școala Gimnazială “Constantin Teodorescu Șoldanu” a intrat în scenariul galben.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*