Consiliul Județean Călărași a repartizat locuințele ANL pentru medici

Au fost repartizate primele locuințe construite prin ANL pentru medici. FOTO: CJ Călărași

Consiliul Județean Călărași a anunțat că nouă medici au primit deja noile locuințe ANL, urmând ca cele rămase disponibile să se repartizeze într-o a doua sesiune.

Potrivit CJ Călărași, 20 de apartamente cu două camere, cinci apartamente cu trei camere și cinci garsoniere au fost construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituție aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), destinate închirierii pentru specialiști din domeniul sănătății.

„Pentru Consiliul Județean Călărași sănătatea reprezintă o prioritate. Este un lucru extraordinar să putem acorda astfel de locuințe, pentru ca medicii să rămână la Călărași să profeseze. Primii locatari sunt medici cu copii, alții doar căsătoriți. Încercăm să atragem și în felul acesta, pe lângă condițiile de muncă civilizate, medici care să vină să lucreze pentru călărășeni”, a precizat cu această ocazie președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Consiliul Județean Călărași a pus la dispoziție terenul și a finanțat suma necesară rețelelor tehnico – edilitare: alimentare cu apă, canalizare, gaze naturale, electricitate, circuite carosabile și pietonale, spații verzi.  Cei ce le vor primi le pot păstra doar atâta timp cât muncesc în județul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*