Consiliul Județean Călărași, convocat, pe 2 noiembrie, în prima ședință din mandatul 2020 – 2024. Consilierii aleg cei doi vicepreședinți și decid componența comisiilor de specialitate

Ședință a Consiliului Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Călărași se reunește pe 2 noiembrie, începând cu ora 12.00, în prima ședință a acestui mandat. Președintele Vasile Iliuță a propus cinci proiecte pe ordinea de zi.

  1. Depunerea jurământului de către consilieri județeni ale căror mandate au fost validate prin încheierea din 23.10.2020 a Tribunalului Călărași, pronunțată în dosarul nr. 1331/116/2020;
  2. Proiect de hotărâre privind alegerea domnului/doamnei ______ în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.
  3. Proiect de hotărâre privind alegerea domnului/doamnei ______ în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.
  4. Proiect de hotărâre privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Călărași pe principalele domenii de activitate.
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Județului Călărași pe anul 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*