Cu ocazia zilei de 1 iunie, Primăria Oltenița pregătește surprize plăcute tuturor copiilor din oraș

Marți, 1 iunie, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, începând cu ora 10.00, în Parcul Mare din Oltenița vor avea loc activități cultural – artistice și sportive. De ziua lor, copiii se vor bucura de ateliere de creație, modelaj în lut, expoziție de pictură, robotică și construcții electronice, reprezentații de Karate, face-painting și jocuri distractive.

Totodată, în complexul Aqua Parc vor fi organizate competiții sportive de fotbal, tenis de masă și șah.

Începând cu ora 16.00, pe scena amplasată la locul de joacă din proximitatea blocurilor ANL (B-dul Tineretului), va avea loc un spectacol de muzică/ interpretare și dans

La sfârșitul zilei, copiii se vor bucura de două spectacole de teatru ce vor avea loc la Casa de Cultură. Tot la Casa de Cultură, în aceeași zi, vor avea loc:

  • expoziție temporară în aer liber, având ca temă „Elevul în comunism”;
  • deschiderea șantierului arheologic „Gumelnița” pentru public cu explicații la fața locului din partea echipei de cercetare;
  • redeschiderea pentru vizitare a Turnului de Apă cu expoziția permanentă – „Oltenița de odinioară”;
  • vizitare gratuită a expozițiilor permanente precum și a expoziției temporare organizată în colaborare cu Centrul Cultural Româno – Israelian „Un secol de istorie a Kibbutz-urilor din Israel” din cadrul Muzeului – aflate în ambele sedii.

Copiii vor fi invitați să se înscrie la tradiționalul concurs „Desene pe asfalt” (vor primi cretă pentru colorat, dulciuri și apă). De altfel, toți copiii vor primi diplome și dulciuri din partea organizatorului.

Spectacolele, activităţile sportive, jocurile copilăriei și nu numai, vor însufleți orașul și îi vor bucura pe cei mici dar și pe adulții cu suflet de copil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*