Directoarea Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, care a agresat fizic un elev, și-a dat demisia

Elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, pălmuit de directoarea instituției. Captură video

Directoarea Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, filmată în timp ce agresa fizic un elev, și-a dat demisia din funcție, joi, 20 mai, în prezent ea fiind cercetată de o comisie a unității de învățământ. Totodată ea este anchetată și de polițiștii călărășeni pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Potrivit inspectoratului școlar general adjunct, Dan Melente, în dimineața zilei de joi, 20 mai, s-a întrunit Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Călărași pentru a lua o decizie în privința situației de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița.

„În acest timp, am primit informația că doamna directoare și-a înaintat demisia din funcție, demisie ce i-a fost acceptată, prerogativele funcției urmând să fie preluate de directorul adjunct al unității. Totodată, s-a dispus consiliului de administrație al liceului consituirea în regim de urgență a unei comisii, care să cerceteze circumstanțele în care s-a produs incidentul și să stabilească ce măsuri urmează a fi luate în acest caz”, a precizat inspectorul general adjunct al IȘJ Călărași.

De asemenea, și polițiștii călărășeni s-au sesizat din oficiu după ce, pe o rețea de socializare, au apărut imaginile cu un elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița pălmuit de directoarea instituției, și au deschis o anchetă privind comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*