Directoarea Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, care a agresat fizic un elev, și-a dat demisia

Elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, pălmuit de directoarea instituției. Captură video

Directoarea Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, filmată în timp ce agresa fizic un elev, și-a dat demisia din funcție, joi, 20 mai, în prezent ea fiind cercetată de o comisie a unității de învățământ. Totodată ea este anchetată și de polițiștii călărășeni pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Potrivit inspectoratului școlar general adjunct, Dan Melente, în dimineața zilei de joi, 20 mai, s-a întrunit Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Călărași pentru a lua o decizie în privința situației de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița.

„În acest timp, am primit informația că doamna directoare și-a înaintat demisia din funcție, demisie ce i-a fost acceptată, prerogativele funcției urmând să fie preluate de directorul adjunct al unității. Totodată, s-a dispus consiliului de administrație al liceului consituirea în regim de urgență a unei comisii, care să cerceteze circumstanțele în care s-a produs incidentul și să stabilească ce măsuri urmează a fi luate în acest caz”, a precizat inspectorul general adjunct al IȘJ Călărași.

De asemenea, și polițiștii călărășeni s-au sesizat din oficiu după ce, pe o rețea de socializare, au apărut imaginile cu un elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița pălmuit de directoarea instituției, și au deschis o anchetă privind comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*