Doi călărășeni din Oltenița au murit după ce s-au infectat cu Noul Coronavirus. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 42

Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO
Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO

Două persoane internate la Spitalul Municipal Oltenița și-au pierdut viața în ultimele 24 ore. Ambele erau declarate pozitive COVID-19, dar aveau și alte afecțiuni grave.

În primul caz este vorba despre o femeie de 93 ani. Aceasta suferea de bloc ramura stângă, fibrilatie atriala hipertensiune arterială și demență. Decesul cu numărul 42 din județul Călărași este cel al unui bărbat de 76 ani care suferea și de hipertensiune arterială.

Reprezentanții Comitetului Județean pentru situații de urgență Călărași spun că în carantină la domiciliu se află 594 persoane, în timp ce 158 sunt izolați la domiciliu și 88 pacienți se află în izolare instituționalizată.

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus, cât și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi efectuează zilnic acţiuni de informare preventivă în localităţile judeţului, iar cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control la operatori economici şi instituţii publice în vederea respectării măsurilor prevăzute de lege.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*