Dosare penale întocmite de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în comuna Dragalina

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice.

Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, au fost verificați 87 de abonați, fiind depistate 11 locuințe racordate ilegal la rețeaua de joasă tensiune.

În cauză, au fost întocmite 11 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică sau ocolirea echipamentelor de măsurare.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași, Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, Secției 1 Poliție Rurală Modelu, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*