Două femei din Grădiștea au fost bătute de fiu și de frate

Două femei din Grădiștea au fost bătute de fiu și de frate, iar polițiștii au intervenit în acest caz.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 17 octombrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădiștea au fost sesizați, prin plângere, de către două femei, din comuna Grădiștea, județul Călărași, cu privire la faptul că în noaptea de 16/17.10.2023, au fost agresate fizic de către fiul, respectiv fratele lor.

În fapt,  în timp ce persoanele vătămate se aflau la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, au fost lovite cu pumnii în zona capului și a corpului de către fiul, respectiv fratele lor,  în vârstă de 29 de ani.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanelor, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, ulterior, față de tânărul, de 29 de ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*