Eveniment tragic pe balta Pârlita: un bărbat în vârstă de 54 de ani și-a pierdut viața

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 26 iunie, în satul Nuci, comuna Vasilați, în zona bălții Pârlita pentru căutarea și salvarea unui bărbat despre care existau informații că a dispărut sub luciul apei și nu a mai ieșit la suprafață.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Oltenița, cu o autospecială și o barcă, iar salvatorii din cadrul Gărzii Budești cu un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„După aproximativ o oră și 20 de minute de căutări au găsit trupul neînsuflețit al  bărbatului și l-au scos la mal, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Reprezentanții SAJ au declarat decesul persoanei”, au transmis reprezentanții ISU Călărași.

Organele abilitate urmează să cerceteze și să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*