A fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Un bărbat din Călărași a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 12 martie, în jurul orei 13:18, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 55 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție.

“Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că în jurul orei 13:10, în timp ce femeia s-ar fi aflat la domiciliu, ar fi intrat în curte fiul acesteia, un bărbat de 38 de ani, cu scopul de a-și lua haine.

Precizăm că, la data de 26 februarie a.c., pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, prin care i-a fost interzis să se mai apropie de mama sa la mai puțin de 100 de metri, pentru 6 luni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție” – IPJ Călărași.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*