Fostul comandant al ISU „Barbu Știrbei” Călărași, colonelul Daniel Popa, diagnosticat cu COVID-19, a murit într-un spital din Capitală

Colonelul Daniel Popa, cel care s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” Călărași, a murit, miercuri, într-un spital din București, unde fusese internat după ce fusese diagnosticat cu coronavirus.

Aflat la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța, colonelul Daniel Popa, a fost inițial internat într-o unitate sanitară din Constanța, iar apoi, când starea i s-a înrăutățit, a fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

„Astăzi s-a stins din viață cel care a fost inspector șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași în perioada 2004 – 2016 și în prezent era inspector șef la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, un om deosebit, un profesionist desăvârșit, iubit și apreciat de către toți cei care l-au cunoscut. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Prefectura Călărași pe pagina oficială de Facebook.

Și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și-a luat rămas bun de la colonelul Popa printr-o postare pe pagina sa de socializare.

„Am pierdut un prieten… Nimic nu este mai dureros decât să fii neputincios în fața bolii. Călărașul se desparte de colonelul Daniel Popa, cel care a slujit cu devotament misiunile Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. O mână de fier a devenit astăzi o poveste de care o să-mi amintesc mereu cu respect. Rămas bun, Daniel!”, a postat Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*