FOTO Bărbat de 66 de ani, mort în urma unui accident rutier petrecut în comuna Grădiștea

Bărbat de 66 de ani, mort în urma unui accident rutier petrecut în comuna Grădiștea. FOTO ISU Călărași

Un grav accident rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani s-a petrecut joi, 21 iulie, pe DN 3, în comuna Grădiștea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 15.00, la un grav accident rutier produs pe raza comunei Grădiștea. S-au deplasat la locul accidentului o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Călărași și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea echipajelor de intervenție conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, se afla în afara părții carosabile, după ce s-ar fi răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea. Bărbatul prezenta politraumatisme și a fost declarat decedat de către reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Călărași”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Pompierii militari prezenți la fața locului au decupat bornele de la acumulatorul mașinii și au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea altor situații de urgență.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*