Un bărbat a fost prins după ce a condus o mașină deși are permisul anulat

Un bărbat a fost prins de polițiștii din Ileana după ce a condus o mașină deși are permisul anulat.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 2 septembrie, în jurul orei 12:41, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ileana, județul Călărași, cu privire la faptul că l-ar fi văzut pe un alt bărbat, de 34 de ani, conducând un autoturism, deși acesta nu ar poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul de 34 de ani deține permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, care în prezent este anulat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*