FOTO Trei persoane rănite într-un accident de circulație petrecut în localitatea călărășeană Ștefănești

Trei persoane rănite într-un accident de circulație petrecut în localitatea călărășeană Ștefănești. FOTO DRDP Constanța

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 3, în localitatea Ștefănești din județul Călărași, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Circulația rutieră în zonă este temporar întreruptă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN3, la kilometrul 54, pe raza localității Ștefănești, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și o autoutilitară.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulația este oprită pe ambele sensuri.

UPDATE

Potrivit polițiștilor călărășeni, din primele informații a reieșit că șoferul autocamionului, care se deplasa dinspre București spre Lehliu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției la ieșirea dintr-o curbă. TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autoutilitara, care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului a fost rănit grav șoferul autoutilitarei, acesta fiind transportat la o unitate sanitară din București. De asemenea, în mașină se mai aflau soția acestuia, rănită și ea în accident, și copilul lor, care a scăpat numai cu leziuni minore.

Prin intervenția drumarilor de la SDN Călărași – DRDP Constanța, carosabilul a fost degajat și curățat, iar traficul rutier reluat, începând cu ora 10.20.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*