FOTO VIDEO Primăria Călărași a început asfaltarea străzii Bucureşti: transportul public a fost deviat temporar pe bulevardul Republicii

Primăria Călărași a început asfaltarea străzii Bucureşti. FOTO: Facebook Marius Dulce

Primăria Călărași a început lucrările de asfaltare pe strada București, pe tronsonul cuprins între bulevardul Cuza Vodă și strada Eroilor.

Primarul Marius Dulce a anunțat că acesta este cel mai mare proiect de acest gen desfășurat în localitate și că se depun eforturi pentru a finaliza lucrările în timp util.

„Monitorizăm aceste lucrări și facem tot posibilul să finalizăm proiectul, cel mai mare care se derulează la nivelul municipiului nostru, în timp util”, a precizat Marius Dulce.

 

Din cauza lucrărilor, transportul public de călători de pe strada București se va desfășura, temporar, începând de miercuri, 2 august, pe bulevardul Republicii.

Astfel, stațiile de autobuz se vor reloca după cum urmează:

  • stația situată vizavi de fostul sediu Asirom va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu strada Sloboziei (zona Bălan);
  • stația de pe strada București, aflată la intersecția cu strada Portului va fi relocată pe bulevardul Republicii, la intersecția cu strada Portului, în zona Penny 3;
  • stația Parc Aurora va fi relocată pe bulevardul Republicii, la intersecția cu strada I.L. Caragiale;
  • stația de pe strada București (cartier Ceremag) va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu strada București.

În această perioadă, autoritățile locale solicită înțelegere din partea locuitorilor și folosirea rutelor alternative, pentru a facilita desfășurarea în bune condiții a proiectului de modernizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*