FOTO VIDEO Un nou corp de spital va fi construit în Călărași, în cadrul unui proiect de peste 86 de milioane de lei

Un nou corp de spital va fi construit în Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul Călărașiului, Marius Dulce, a lăudat miercuri, 11 august, inițiativa Consiliului Județean de construire a unui nou corp de spital în oraș, o clădire cu cinci etaje cu o valoare de 86,2 milioane de lei.

„Am salutat inițiativa Consiliului Județean Călărași de a depune proiectul de construcție a unui corp nou de spital la Compania Națională de Investiții, obiectiv de care ne bucurăm azi, pas cu pas, la înaintarea lucrărilor. Aripa nouă a spitalului valorează 86,2 milioane de lei și va găzdui următoarele specialități medicale: imagistică (CT şi RMN), neurologie, psihiatrie, geriatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, chirurgie plastică și neonatologie. În total vor fi 230 de paturi pentru pacienții călărășeni”, a declarat Marius Dulce.

Investiția se derulează prin Compania Națională de Investiții pe o durată de 40 de luni din care patru luni sunt dedicate activității de proiectare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*